Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Zawieszenie i układ jezdny, hamulce - cieknąca przekładnia

Mirek610 - |11 Cze 2007|, 2007 12:30
Temat postu: cieknąca przekładnia
Witam wszystkich.Mam problem z cieknącą przekładnią kierowniczą w moim Scorpiaku.Przeglądając internet natknąłem się na firmę w Słupsku która regeneruje przekładnę, przyznam że strona internetowa jest zachęcająca.Chciałbym zapytać czy ktoś korzystał już z usług tej firmy , a może inne zakłady godne polecenia w okolicy Legnicy.Dzięki
kemor79 - |11 Cze 2007|, 2007 19:57
Temat postu: cieknąca przekładnia
ja mieszkam 80km od Słupska a gościu który to robi i wSłupsku iu siebie w warsztacie mieszka 3km odemnie robi cuda z silnikami (serwis peugota w Słupsku daje mu przekładnie,on robi potem serwis odbiera i chwali się klientom jacy to specjaliści są) koledze robił w wielorybie przekładnie kier. nic nie cieknie i od tej pory zapomniał że istnieje owa przekładnia .Ja pod koniec tygodnia prowadze mu moje scorpio na wymiane uszczelki acha kumpel za całą robotę zapłacił 200pln a w koszalinie za samo wyjęcie magla chcieli 600pln jak chcesz to moge cię umówić (masz kawałek drogi ale policz ceny i może sie opłacić kawałek pojechać a jak trza przekimać to możesz u mnie nad jeziorem
do cent - |11 Cze 2007|, 2007 20:58

a jak ta firma sie zwie bo tez moze znam?
kemor79 - |11 Cze 2007|, 2007 21:52
Temat postu: przekładnia
do cent nie wiem jak firma sie nazywa ale gościa znam i pół tygodnia robi w słupsku a drugie pół u siebie w warsztacie koło Koczały
VIK - |12 Cze 2007|, 2007 07:16

http://allegro.pl/item200...rd_scorpio.html ja z tych korzystałem, polecam.