| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - Obudowa filtra kabinowego
Peter - |10 Mar 2007|, 2007 12:22 Temat postu: Obudowa filtra kabinowego Witam,
mam następujący problem. Posiadam Scorpio z 98r. (ostatnia wersja po face-liftingu) i ostatnio byłem z nim w autoryzowanym serwisie Forda w Warszawie (Auto Plaza). Przegląd został wykonany fatalnie (m.in "zapomniano" o wlaniu oleju do silnika!!!). Co więcej obawiam się, że poza tym ktoś "przywłaszczył" sobie obudowę przykrywającą filtr kabinowy. Oczywiście panowie z serwisu zarzekają się i próbują mi wmówić, że ten model nigdy takiej obudowy nie posiadał. Ja jestem jednak przekonany, że była (według mnie był to kawałek plastiku, znajdujący się tuż obok obudowy przykrywającej akumulator i trochę podobnie do niej wyglądający, choć oczywiście odpowiednio mniejszy), choć mogę się oczywiście mylić, bo nie codziennie zaglądam pod maskę. Stąd też moje pytanie. Czy ktoś mógłby mi potwierdzić, czy taka obudowa faktycznie znajdowała się w tym modelu? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Cygan - |10 Mar 2007|, 2007 13:32
Jeżeli coś można dmuchnąć to pokrywę obudowy.To kawałek plastyku gdzieś 15x40 cm./dokladnie nie chce mi się mierzyć/ zapinany od góry na 4 klamry stalowe.Ot wszystko-o to ci chodzi?
slawektg - |10 Mar 2007|, 2007 21:02
dokladnie.nic wiecej tam nie ma.po otwarciu maski widac obudowe wiatrakow,nagrzewnicy,parownika(czyli wszystko razem)zamykane od gory klapka na stalowe klamerki.nic ponadto
bigdaaddy - |10 Mar 2007|, 2007 21:15
| slawektg napisał/a: | | nic ponadto |
Wiecej nic nie ma
|
|