| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - Kałuża
Raf7 - |2 Lut 2007|, 2007 07:38 Temat postu: Kałuża Zapewnie niektórzy pamiętają jeszcze mój niedawny (i wciąż obecny) problem ze skrzynką bezpieczników. Teraz - jak śnieg się stopił (a było go ze 40cm na scorpio) doszedł kolejny problem i myślę, że jest związany z tą cholerną skrzynką. Pod nogami kierowcy wczoraj miałem kałużę - i to tak ze 3 cm wody - jak bym wiadro wody wylał. I pewnie leci to gdzieś tam pod skrzynką. Do skrzynki też wczoraj zaglądałem - gnój i wilgoć tam straszna. Czy miał ktoś podobny problem kiedyś ?
irek - |2 Lut 2007|, 2007 08:22
nalało by przez skrzynkę hmm dziwne, ona jest lekko pod katem w sumie może tamtedy sie nalać ale to byś musiał mieć tam cholerną szparę
Struna - |2 Lut 2007|, 2007 10:21
wystarczy, że kiepsko uszczelka leży pod skrzynką i się spoko naleje jak więcej wody leci.
Rafał A.(antek) - |3 Lut 2007|, 2007 01:07
ano , inne miejsca to szyberek ale sadze ze moze ci sie skrzynka lac, ew innymi otworami technoiligicznymi.
robin34 - |3 Lut 2007|, 2007 01:21
miałem ten sam numer 3 lata temu tylko po drugiej stronie od pasażera woda przez skrzynke po kablach ściekała do kabiny i kapała sobie na dywanik pod schowkiem oczywiście skrzynke wytargałem i wyczyściłem,wym górną pokrywe od skrzynki nie pomogło to sie wku...em opatuliłem skrzynke folią i do tej pory spokój
|
|