| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Może ktoś chce skorzystać z okolic Łodzi
Adam73 - |29 Sty 2007|, 2007 19:47 Temat postu: Może ktoś chce skorzystać z okolic Łodzi Mam "marketową" osłone na przednią szybe i szyby przednich drzwi zabezpieczającą przed zamarzaniem ,i chętnie użycze komuś w potrzebie bo ja mam autko w garażu więc mnie jest nie potrzebna a osłona sie kurzy .
Zaznaczam ze nie chce sprzedać a jedynie pożyczyć na czas zimy( wynajmuje garaż i w każdej chwili moge wrócić na "powietrze" więc jeszcze sie może przydać).
Waski - |1 Wrz 2011|, 2011 10:49
a co chcesz pożyczyć na zimę ?
Waski - |1 Wrz 2011|, 2011 11:07
adaś taki furozmieniacz ?
Adam73 - |1 Wrz 2011|, 2011 12:03
No i łooooo. Człek se siedzi cichutko w kącie sali a tu taki prymus pablo19 go wywołuje do tablicy.
Ogłoszenie jak najbardziej aktualne,choc straciłem garaż potrzebującemu zawsze pomoge,tym bardziej że Lidlowy odmrazacz do szyb działa na dłuzej niz zwyczajne odmrażacze ( w składzie posiada duzą ilość glikolu przez co jest troszku tłusty).
A co do zmnieniania fórów to od tamty pory był tylko Seacik mirabelka zwany "puszkom sardynek" i łobecny "cichociemny" ,więc nijaki ze mnie | Waski napisał/a: | | furozmieniacz | w porównaniu do innych kolegów.
pablo19 - |1 Wrz 2011|, 2011 12:16
| Adam73 napisał/a: | ...więc nijaki ze mnie | Waski napisał/a: | | furozmieniacz | w porównaniu do innych kolegów.
| To tak jak ze mną, wciąż jeżdżę Scorpio.
Adam73 - |1 Wrz 2011|, 2011 18:30
| pablo19 napisał/a: | | To tak jak ze mną, wciąż jeżdżę Scorpio. | I to Mk1 czyli modelem niedozarżnięcia (ergo - doskonałym)
|
|