| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Elektryka - pilot - otwieranie
hernesto05 - |21 Sty 2007|, 2007 13:59 Temat postu: pilot - otwieranie Proszę o poradę; kilka razy odłączałem akumulator od instalacji samochodu, pilot do otwierania drzwi przestał działać ( nie otwiera i nie zamyka drzwi, nawet bagażnika) co może być przyczyną zaistniałej sytuacji? Poza tym wieloryb sprawuje się znakomicie. Pozdrawiam, hernesto
grzechu913 - |21 Sty 2007|, 2007 14:13
wczytac pilot i po sprawie przekrecic stacyjke na 1 nastepnie nacisnac przycisk otwarcia na pilocie i powinno byc chyba ze baterie padly to wymienic i tak samo wprogramowac
irek - |21 Sty 2007|, 2007 14:41
| grzechu913 napisał/a: | | przekrecic stacyjke na 1 nastepnie nacisnac przycisk otwarcia na pilocie |
przekręcić 4 razy w 1 pozycje, przy 4 razie zostawić w pozycji 1 i nacisnąc przycisk otwarcia, pojawi się sygnał dzwiękowy - gotowe
Darecki - |21 Sty 2007|, 2007 15:10
| irek napisał/a: | | przekręcić 4 razy w 1 pozycje, przy 4 razie zostawić w pozycji 1 i nacisnąc przycisk otwarcia, pojawi się sygnał dzwiękowy - gotowe |
Ja dzisiaj właśnie programowałem i wystarczyło w pozycję 1 i przycisk otwarcia i gotowe i działa.
AA i jeszcze polecałbym otwarcie pilota i wyczyszczenie styków, miałem kiedyś problem z pilotem codziennie mi się rozprogramowywał wymienilem bateryjkę i nic dopiero po oczyszczeniu spirtem styków jak ręką odją nawet sprawdziłem na starej bateri i chodziło idealnie roboty 5 minutek i po sprawie
hernesto05 - |9 Lut 2007|, 2007 00:26 Temat postu: pilot - otwieranie Dzięki wszystkim za pomoc , pilot działa. Pierwsza pozycja i naciśnięcie to jest to. Długo nie odpowiadałem bo mnie nie było a nie hamskie postąpienie wobec tych co pomogli, przepraszam i dziękuję, hernesto.
|
|