Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Ogólne - Jestem rezerwista

Jason - |30 Lis 2004|, 2004 23:33
Temat postu: Jestem rezerwista
Dzis sie dowiedzialem ze wlasnie zostalem przeniesiony do rezerwy :lol: . Nawet nie macie pojecia jak sie ciesze (az musze sie wam pochwalic :lol: ). Wiem ze co poniektorzy zaraz mi powiedza ze prawdziwy facet musi byc w armii, ale ja to olewam bo nienawidze tego syfu. Huraaaaa.........
zbyszek - |30 Lis 2004|, 2004 23:37

Co to za chłop co nie był w armii 8)
sam się prosiłeś :mrgreen:

Szuler - |1 Gru 2004|, 2004 09:59

Ja też nie byłem, od razu zostałem przeniesiony do rezerwy. Bo ja ogólnie jestem do D upy... ;)

Pozdrawiam
Szuler

Emoo - |1 Gru 2004|, 2004 10:00
Temat postu: ja tez chce
No to Ci sie chlopie udalo. Ja caly czas sie zbieram, zeby isc na to "kochane" WKU i jakos nie moge tam dotrzec. Poki co nikt o mnie nie prosil, ale nigdy nic nie wiadomo. Mam nadzieje, ze jakby co to jedyny zywiciel rodziny i takie tam teksty cos zalatwia. Do wojska na pewno nie pojde. Co to to nie . :twisted:
qantan - |1 Gru 2004|, 2004 16:46

a ja to bym se jeszcze raz do woja poszedł.fajnie było! :D
Akowiec - |1 Gru 2004|, 2004 21:06

Witam w gronie wyrodnych synów matki polki :-) Ja miałem szczęście bo już miałem wbitą datę przeszkolenia po studiach do książeczki ale 3 tygodnie cześniej dostaliśmy (cały rocznik studyjny) rozkaz przeniesienia do rezerwy. Był to pierwszy i jedyny rozkaz do którego odrazu się dostosowaliśmy :-) . Oj się działo działo :-) wspominać tylko :-)
Danko23 - |1 Gru 2004|, 2004 22:02

Witam, ja byłem pół roku tem jako kierowca i mi sie podobało :) przynajmniej sobie posmigałem STAREM 266 w terenie cieżkim frajda niesamowita :D

Pozdrawiam