| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Jestem rezerwista
Jason - |30 Lis 2004|, 2004 23:33 Temat postu: Jestem rezerwista Dzis sie dowiedzialem ze wlasnie zostalem przeniesiony do rezerwy . Nawet nie macie pojecia jak sie ciesze (az musze sie wam pochwalic ). Wiem ze co poniektorzy zaraz mi powiedza ze prawdziwy facet musi byc w armii, ale ja to olewam bo nienawidze tego syfu. Huraaaaa.........
zbyszek - |30 Lis 2004|, 2004 23:37
Co to za chłop co nie był w armii
sam się prosiłeś
Szuler - |1 Gru 2004|, 2004 09:59
Ja też nie byłem, od razu zostałem przeniesiony do rezerwy. Bo ja ogólnie jestem do D upy...
Pozdrawiam
Szuler
Emoo - |1 Gru 2004|, 2004 10:00 Temat postu: ja tez chce No to Ci sie chlopie udalo. Ja caly czas sie zbieram, zeby isc na to "kochane" WKU i jakos nie moge tam dotrzec. Poki co nikt o mnie nie prosil, ale nigdy nic nie wiadomo. Mam nadzieje, ze jakby co to jedyny zywiciel rodziny i takie tam teksty cos zalatwia. Do wojska na pewno nie pojde. Co to to nie .
qantan - |1 Gru 2004|, 2004 16:46
a ja to bym se jeszcze raz do woja poszedł.fajnie było!
Akowiec - |1 Gru 2004|, 2004 21:06
Witam w gronie wyrodnych synów matki polki Ja miałem szczęście bo już miałem wbitą datę przeszkolenia po studiach do książeczki ale 3 tygodnie cześniej dostaliśmy (cały rocznik studyjny) rozkaz przeniesienia do rezerwy. Był to pierwszy i jedyny rozkaz do którego odrazu się dostosowaliśmy . Oj się działo działo wspominać tylko
Danko23 - |1 Gru 2004|, 2004 22:02
Witam, ja byłem pół roku tem jako kierowca i mi sie podobało przynajmniej sobie posmigałem STAREM 266 w terenie cieżkim frajda niesamowita
Pozdrawiam
|
|