| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - Fotel pasażera z elektryką?
MarcinK - |6 Wrz 2006|, 2006 00:15 Temat postu: Fotel pasażera z elektryką? Czy ktoś wie czy w Scorpio 3 byly fotele pasażera z pełną regulacją elektryczną?
bigdaaddy - |6 Wrz 2006|, 2006 00:17
| MarcinK napisał/a: | | ktoś wie |
Wie
I nie tylko w mk3, w poprzednich tez byly. Jedyna roznica to w mk3 fotel kierowcy ma pamiec 3 ustawien.
BC_Leszcz - |6 Wrz 2006|, 2006 00:22
A jak kupisz z anglika to będziesz miał dwa fotele z pamięcia
Generalnie większość (lepszych-wypasionych) Scorpiaków miała fotel kierowcy w full elektryce:
na kontynenicie - lewy
na wyspach - prawy
Czyli mozna mieć oba na full wypasie
Jason - |6 Wrz 2006|, 2006 00:49
| BC_Leszcz napisał/a: | Generalnie większość (lepszych-wypasionych) Scorpiaków miała fotel kierowcy w full elektryce:
na kontynenicie - lewy
na wyspach - prawy
Czyli mozna mieć oba na full wypasie |
Ja mam oba na full wypasie i czy to znaczyloby ze na kontynencie tak niedawali?
fiebik - |6 Wrz 2006|, 2006 00:53
| Jason napisał/a: | | Ja mam oba na full wypasie i czy to znaczyloby ze na kontynencie tak niedawali? | Masz pamieć pasażera?
Jason - |6 Wrz 2006|, 2006 00:55
| fiebik napisał/a: | | Masz pamieć pasażera? |
Nie no chodzilo mi o full elekryke ale bez pamieci od str pasazera, tak wywnioskowalem z postaBC_Leszcza i o to w zasadzie pytalem wczesniej
Pozdrawiam
Rafał A.(antek) - |6 Wrz 2006|, 2006 01:08
dawali dawali tyle ze jak przełozysz z anglika to i pasazer bedzie mial pamiec
zbyszek - |6 Wrz 2006|, 2006 09:48
Full elektrykę foteli miałem już w mkII z 92. Bez pamięci fotela pasażera ale była
A jak zachowuje się pamięć fotela pasażera przy otwieraniu pilotem??? czy wtedy oba fotele się przestawiają?
fiebik - |6 Wrz 2006|, 2006 10:38
| zbyszek napisał/a: | | A jak zachowuje się pamięć fotela pasażera przy otwieraniu pilotem??? czy wtedy oba fotele się przestawiają? | Skoro fotel pasażera nie ma pamięci, więc i na pilota się nie przestawi do jakiś tam mających pamiętać ustawień - na pilta reaguje tylko fotel kierowcy.
PS. Chociaż tak naprawdę niegdy tego nie sprawdzałem, zaraz wyskoczę i sprawdzę z ciekawości.
zbyszek - |6 Wrz 2006|, 2006 12:38
| Rafał A.(antek) napisał/a: | jak przełozysz z anglika to i pasazer bedzie mial pamiec |
Mnie chodziło o takie rozwiązanie
Struna - |9 Wrz 2006|, 2006 20:36
a o czym Wy tu gaworzycie skoro autor pyta o elektrykę u pasażera
MarcinK - |9 Wrz 2006|, 2006 21:34
Dzieki Struna! Okazalo sie ze zakupiony komplet skorzanej tapicerki do mojego wieloryba ma pelne sterowanie obu przednich foteli. Zadalem pytanie bo wczesniej widzialem tylko zdjecie od strony pasazera i balem sie ze to fotele z "anglika".
|
|