| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Spotkania i Zloty - Legionowo spotkanie, którego nie zapomnę.
fiebik - |29 Sie 2006|, 2006 00:39 Temat postu: Legionowo spotkanie, którego nie zapomnę. W miniony wekhend od piątku wieczorkiem do niedzieli korzystalismy z zaproszenia i gościnności leo i jego małżonki Magdy.
W spotkaniu udział wzięli:
gospodarze - leo z rodzinką
oraz goście - Zbyszek 2,9 z małżonką, Kevin Xy z drugą piękniejszą połową oraz fiebik czyli ja z rodzinką.
I w tym miejscu pragnę serdecznie podziekować Leszkowi z rodzinką za poświęcenie, gościnność, nocleg i wyżywienie (o "napojach" nie wspomnę ), a przedewszystkim za tak miłą atmosferę.
Ognisko, grill, gitarra, wycieczka do warszawy, no i geneza czyli nasze scorpiaczki (wreszcie przejechałem sie 2.9 V6 12V)
Najciekawsze i najważniejsze w tym wszystkim jest to, że w sumie widzieliśmy sie dwa - trzy razy, a nasze spotkanie wyglądało tak, jakbysmy się wszyscy znali od conajmniej 20 lat.
To jest własnie magia FST, dzieki któremu poznaję tak wartościowych ludzi, z którymi tak szybko zawiązują się przyjacielskie więzi emocjonalne.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wartościowe moim skromnym zdaniem spotkanie.
Tomek Z - |29 Sie 2006|, 2006 00:46
Zazdroszczę !!!!. I znowu przypomina mi się to wasze śpiewanie na głosy i gitarowe
brzmienie D Niech żyją zloty i NASI LUDZIE !!
Struna - |29 Sie 2006|, 2006 10:07
| fiebik napisał/a: | | wreszcie przejechałem sie 2.9 V6 12V | no i ? jak wrażenia ?
fiebik - |29 Sie 2006|, 2006 10:37
| Struna napisał/a: | | no i ? jak wrażenia ? | Bardzo fajnie się prowadzi. Chociaż okazało się, że przyspieszenie ma troszeczkę słabsze od mojego oczatego w 12v.
Jednak autko Leszka to kombi i w gazie, więc to może być tego przyczyną.
Generalnie jednak wrażenie odniosłem bardzo pozytywne.
Kevin Xy - |2 Wrz 2006|, 2006 18:03
| fiebik napisał/a: | | Bardzo fajnie się prowadzi. Chociaż okazało się, że przyspieszenie ma troszeczkę słabsze od mojego oczatego w 12v. |
hehe, nie jezdzil moim !! bo tutaj nie ma porownania !!
ja rowniez dziekuje za spotkanie
leo - |5 Wrz 2006|, 2006 13:16
No i ja dziękuję za spotkanie było naprawdę bardzo miło, sympatycznie, a czasem to nawet błogo
Mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanko w tym gronie, bo ja jestem gotów choćby co tydzień się z Wami spotykać (tylko co na to moja wątroba?)
Struna - |5 Wrz 2006|, 2006 13:17
| leo napisał/a: | | tylko co na to moja wątroba? | no i żona
leo - |5 Wrz 2006|, 2006 15:13
wiesz Struna... wątroby nie da się wymienić
Struna - |5 Wrz 2006|, 2006 15:28
hehehe a żonka czytuje forum bo się może okazać wówczas że Leo trzeba wymienić
fiebik - |5 Wrz 2006|, 2006 19:34
| leo napisał/a: | | Mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanko w tym gronie, | Też mam taką nadzieję
| leo napisał/a: | | tylko co na to moja wątroba? | No trzeba trenować
| Kevin Xy napisał/a: | | hehe, nie jezdzil moim !! bo tutaj nie ma porownania !! | No właśnie. Tyle tam mielismy Atrakcji, że w koncu zapomniałem. Ale wierzę, że jeszcze nastąpi okazja do przejechania sie twoją rakietą.
|
|