Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Spotkania i Zloty - Legionowo spotkanie, którego nie zapomnę.

fiebik - |29 Sie 2006|, 2006 00:39
Temat postu: Legionowo spotkanie, którego nie zapomnę.
W miniony wekhend od piątku wieczorkiem do niedzieli korzystalismy z zaproszenia i gościnności leo i jego małżonki Magdy.
W spotkaniu udział wzięli:
gospodarze - leo z rodzinką
oraz goście - Zbyszek 2,9 z małżonką, Kevin Xy z drugą piękniejszą połową oraz fiebik czyli ja z rodzinką.
I w tym miejscu pragnę serdecznie podziekować Leszkowi z rodzinką za poświęcenie, gościnność, nocleg i wyżywienie (o "napojach" nie wspomnę :) ), a przedewszystkim za tak miłą atmosferę.
Ognisko, grill, gitarra, wycieczka do warszawy, no i geneza czyli nasze scorpiaczki (wreszcie przejechałem sie 2.9 V6 12V) :)
Najciekawsze i najważniejsze w tym wszystkim jest to, że w sumie widzieliśmy sie dwa - trzy razy, a nasze spotkanie wyglądało tak, jakbysmy się wszyscy znali od conajmniej 20 lat.
To jest własnie magia FST, dzieki któremu poznaję tak wartościowych ludzi, z którymi tak szybko zawiązują się przyjacielskie więzi emocjonalne.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wartościowe moim skromnym zdaniem spotkanie. :706:

Tomek Z - |29 Sie 2006|, 2006 00:46

Zazdroszczę !!!!. I znowu przypomina mi się to wasze śpiewanie na głosy i gitarowe
brzmienie :DDDD D Niech żyją zloty i NASI LUDZIE !! :690:

Struna - |29 Sie 2006|, 2006 10:07

fiebik napisał/a:
wreszcie przejechałem sie 2.9 V6 12V
no i ? jak wrażenia ?
fiebik - |29 Sie 2006|, 2006 10:37

Struna napisał/a:
no i ? jak wrażenia ?
Bardzo fajnie się prowadzi. Chociaż okazało się, że przyspieszenie ma troszeczkę słabsze od mojego oczatego w 12v.
Jednak autko Leszka to kombi i w gazie, więc to może być tego przyczyną.
Generalnie jednak wrażenie odniosłem bardzo pozytywne. :706:

Kevin Xy - |2 Wrz 2006|, 2006 18:03

fiebik napisał/a:
Bardzo fajnie się prowadzi. Chociaż okazało się, że przyspieszenie ma troszeczkę słabsze od mojego oczatego w 12v.

hehe, nie jezdzil moim !! bo tutaj nie ma porownania !!

ja rowniez dziekuje za spotkanie

leo - |5 Wrz 2006|, 2006 13:16

No i ja dziękuję za spotkanie ;) było naprawdę bardzo miło, sympatycznie, a czasem to nawet błogo :)

Mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanko w tym gronie, bo ja jestem gotów choćby co tydzień się z Wami spotykać (tylko co na to moja wątroba?) :):

Struna - |5 Wrz 2006|, 2006 13:17

leo napisał/a:
tylko co na to moja wątroba?
no i żona ;)
leo - |5 Wrz 2006|, 2006 15:13

wiesz Struna... wątroby nie da się wymienić :695:
Struna - |5 Wrz 2006|, 2006 15:28

hehehe :) a żonka czytuje forum :) bo się może okazać wówczas że Leo trzeba wymienić :D
fiebik - |5 Wrz 2006|, 2006 19:34

leo napisał/a:
Mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanko w tym gronie,
Też mam taką nadzieję :one:
leo napisał/a:
tylko co na to moja wątroba?
No trzeba trenować :690:
Kevin Xy napisał/a:
hehe, nie jezdzil moim !! bo tutaj nie ma porownania !!
No właśnie. Tyle tam mielismy Atrakcji, że w koncu zapomniałem. Ale wierzę, że jeszcze nastąpi okazja do przejechania sie twoją rakietą. :D