Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Ogólne - film o cossich. link ze sierrafan'a

mmmk - |7 Lis 2004|, 2004 21:15
Temat postu: film o cossich. link ze sierrafan'a
tu jest link bezposrednio do filmu (okolo 80mb)
http://213.115.127.118/%7...The%20Movie.avi

a tu link do calego tematu:
http://www.wetcentrum.pl/...?t=8058&start=0

niestety mnie tam nie bylo. to byl polaczony zlot cosworth'a i sierry w konarzynach. wybieram sie tam scorpio w przyszlym roku jezeli bedzie organizowany. Zastanawia mnie tylko 1 dlaczego nie ma tam ani jednego cossiego w scorpio?? Czy nie wiedzieliscie o zlocie czy po prostu cos wam wypadlo?
Film jest super ale cossi scorpio by sie tam przydal.
pozdrawiam
maciek
p.s. mam nadzieje,ze sie nikt nie wkurzy na mnie za powielanie linkow

IBOL - |8 Lip 2005|, 2005 08:16

Link niestety juz od dawna jest nie aktywny. Czy ktos z grupowiczow moglby go udostepnic na jakims serwerku>?

Z gory dziekuje.

P.S.
W razie braku serwera chetnie zasse np przez TLEN :)

awb - |9 Lip 2005|, 2005 23:34

w razie problemow film jest do sciagniecia na www.movie-projects.com chlopaki zrobili to perfekcyjnie i wystepuje na nim nasz kolega xxxxx ze swoim cossim (chyba ze nie o ten film chodzi ale raczej) to ten srebrny --muza ekstra i az mi odbilo jak to zobaczylem --gdyby cos dawac znac film przesle na konto
Matth - |10 Lip 2005|, 2005 00:49

no ja sciagnalem z tej stronki i kupodupa:(:( nie chodzi:/ wyskakuje komunikat ze uszkodzony.. takze ja bym bardzo poprosil.. abw jak mozesz to wyslij mail w profilu
zajcev - |10 Lip 2005|, 2005 10:44

podpowiedzcie w jaki sposob mozna pen plik (76 MB) postawic na jakims serwerku, bo tez go posiadam, chyba ze jakos przez kaaza albo muła zassac bedzie mozna to go jakos udostepnie
Matth - |10 Lip 2005|, 2005 11:00

a moze dalo by rade go na maila wyslac??
mmmk - |10 Lip 2005|, 2005 12:40

no tylko niespodziewajcie sie nie wiem czego to byla tylko zapowiedz filmu....zreszta nawet nie wiem czy iedykolwiek wyszlo to to w calosci. zapowiedzi byly huczne ale potem jak zazwyczaj to bywa cisza.....
pozdrawiam
maciek
p.s a pozatym to jest przeciez go zgrania z tej strony co awb podal. sprawdzalem 3 min temu i jest w dziale dalnloads :mrgreen:

zajcev - |10 Lip 2005|, 2005 13:00

jak ktos by chcial to moge na maila zapodac, tylko jakiej wagi pliki zrobic po podzieleniu? tak po 4 MB moga byc? byloby wtedy 20 maili + 1 z plikiem CRC
Matth - |10 Lip 2005|, 2005 20:31

MMMk jest ale ja sobie sciagnalem z tej wlasnie stronki i kupodupa nie dziala wywalolo ze uszkodzony plik :/ moze podziel po 10mb albo tyle ile ma maxymalna wiadomosc i bedzie cacy albo moze ktos by na serwerku zamiescil jakims?? jak bym wiedzial co i jak (nie bawie sie w serwery.. pewnie zaczne) to sam bym to zrobil..
IBOL - |10 Lip 2005|, 2005 21:35

Sciagnalem ten filmik i moje odczucia sa zblizone do zdania mmk. Czy na prawde o te zapowiedz chodzilo na forum sierrafan:?: Z watku wnioskowalem, ze sa tam same wodotryski a tu sie okazuje, ze to tylko kaluza w swietle pieknego slonca.
Adam_2000 - |10 Lip 2005|, 2005 21:52

IBOL napisał/a:
Sciagnalem ten filmik i moje odczucia sa zblizone do zdania mmk. Czy na prawde o te zapowiedz chodzilo na forum sierrafan:?: Z watku wnioskowalem, ze sa tam same wodotryski a tu sie okazuje, ze to tylko kaluza w swietle pieknego slonca.

... dokładnie :)
Owszem, zrobione ładnie, ale ogląda się jak jakiś spot reklamowy :)
A przecież Sierra Cosworth to "diabeł wcielony" :mrgreen:

mmmk - |10 Lip 2005|, 2005 22:28

to nie byl film o sierrach tylko o coswortach byli na polaczonym zlocie ze sierrafanami. musze zapytac kiedys xxxxx na czym to sie skonczylo. bo oni tam byli temu ,ze on ich tam wzial.
pozdrawiam
maciek

Struna - |12 Lip 2005|, 2005 11:41

no ale scorpio cosworth się nie barzdo nadaje do extremalnej jazdy z racji na automat.
wegus - |12 Lip 2005|, 2005 11:54

mmmk napisał/a:
to nie byl film o sierrach tylko o coswortach byli na polaczonym zlocie ze sierrafanami. musze zapytac kiedys xxxxx na czym to sie skonczylo. bo oni tam byli temu ,ze on ich tam wzial.
pozdrawiam
maciek

Skończylo sie na tym, ze chlopaki z 3-city obejrzeli sobie kiedys w knajpie na pokazie "surowy" material i do teraz sluch o filmie zaginal....a szkoda bo krecili prawie non stop przez 1 i 1/2 dnia. Powstal kawal dobrego materialu i gdzies lezy na pólce!

DobryZiom - |12 Lip 2005|, 2005 15:10

obrobka pomysly efekty mistrz ale oprocz tego nic tam nie ma:( ale warto sobie obejrzec tez reszte filmikow dla porownania jk powinny wygladac filmiki o tym temacie tylko niech trwaja przynajmniej 30min:p