| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - klima do wieloryba
pajdziu1974 - |27 Lip 2006|, 2006 15:56 Temat postu: klima do wieloryba chcę kupić forda scorpio-wieloryb. Znalazłem jeden okaz 95"+LPG ale bez klimy. Jest możliwość założenia klimy do auta po kupnie w egzemplarzu który fabrycznie nie jest w nią wyposażony? jeżeli tak to jaki jest koszt przeróbki? (a może jest to głupie pytanie? lub samobójcze działanie? ) Pozdro dla wszystkich.
Nara
COSSY - |27 Lip 2006|, 2006 15:58 Temat postu: Re: klima do wieloryba
| pajdziu1974 napisał/a: | chcę kupić forda scorpio-wieloryb. Znalazłem jeden okaz 95"+LPG ale bez klimy. Jest możliwość założenia klimy do auta po kupnie w egzemplarzu który fabrycznie nie jest w nią wyposażony? jeżeli tak to jaki jest koszt przeróbki? (a może jest to głupie pytanie? lub samobójcze działanie? ) Pozdro dla wszystkich.
Nara |
Raczej samobójcze.
Oli - |27 Lip 2006|, 2006 15:58
teoretycznie - jest... :702: ale praktyka bywa okrutna...
Stefan - |27 Lip 2006|, 2006 17:20
Witam! Pytanie nie jest wcale glupie ale jak Oli napisal zycie mocno Cie doswiadczy.Pozdrawiam.Stefan.
irek - |27 Lip 2006|, 2006 19:17
praktycznei ktoś to wykonał nie pamiętam kto, ale było na forum.
Oczywiście nie pasi ściana grodziowa trza ciąć piłować krzesać iskry i uzyc palnika.
Ale idzie zrobić nie ma rzeczy niemozliwych
mmmk - |28 Lip 2006|, 2006 14:57
albo wersja droga ale moze cos pomoze czyli dolozenie schladzacza uniwersalnego podobno cos takiego jest i kosz okolo 4000zl no i temu tego jeszcze nie mam. az tyle na to to mi szkoda pakowac w samochod bo za 4000 to kupie juz scorpio w przejsciowce z klima od zawsze. oczywiscie schladzacz dziala pewnie tak jak zwykla reczna klima albo i gorzej a w wileorybie jak szalec to szalec i z klimatronikiem bym szukal
pozdrawiam
maciek
|
|