Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Elektryka - Wolny kabelek czerwono-żółty, za lampą od str kierowcy ???

ikceduh - |5 Lip 2006|, 2006 09:14
Temat postu: Wolny kabelek czerwono-żółty, za lampą od str kierowcy ???
Witajcie , na początku podziękowanie dla admina za pomoc w rejestracji...
A teraz do żeczy :-)
Za lampą od strony kierowcy jest wiązka z 3-ma kablami, dwa to jakieś masy przykręcone pod lampą z lewej strony na dole do nadwozia a 3-ci to czerwono-żółty który wygląda na obcięty ?Dodam , że autko ma full wyposażenia łąćznie z wycieraczkami lamp i wszystko jest sprawne... czyli do czego ten kabelek???
Osobiście nie lubie takich lużnych kabelków więc jak może mi ktoś pomóc do będe happy :-) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy skorupek i pozostałych wielbicieli tej super stronki

Struna - |5 Lip 2006|, 2006 09:16

ikceduh, fotkę zrób - może to być do halogena albo coś w tym rodzaju.
Kevin Xy - |5 Lip 2006|, 2006 10:16

albo do pompki samopoziomowania tylnego zawieszenia
adamussco - |5 Lip 2006|, 2006 11:29

skoro wycieraczki działają to sprawdż czy masz działający silniczek od regulacji świateł
ikceduh - |5 Lip 2006|, 2006 14:17

Halogeny działają, wycieraczki też, niwo też działa... mam padnięte foto więc chwilowo nie dam raty wkleić fotki....
Struna - |5 Lip 2006|, 2006 14:19

ikceduh napisał/a:
niwo też działa
taa - chyba jak se namalujesz to będziesz miał nivo.
Kevin Xy - |5 Lip 2006|, 2006 14:24

wlasnie bylem przy aucie- bezposrednio za lampa mam podobne zjawisko- dwa kabelki przykrecone pod jedna podkladka do masy, ale u mnie nie idzie jeden kabelek czerwono zolty jak U Ciebie tylko 3 kabelki i zasilaja one silniczek regulacji reflektora- napisz czy masz taka regulacje i ew czy silniczek jet
ikceduh - |5 Lip 2006|, 2006 14:32

Kurcze regulacja lampek też działa... ide do garażu zrobie następny doktorat z kabli...

[ Dodano: 2006-07-05, 14:34 ]
Miałem na myśli pompowanie tylnego zawieszenia a jak to się zowie to nie wiem :-)